Eventbyrå i Trollhättan

Vår gemensamma passion till event och upplevelser är grunden i vår byrå, och det är denna passion vi tar med oss i varje projekt vi tar oss an. 

Vi vill förstå dina visioner, önskemål och drömmar för ditt evenemang. Detta innebär att vi inte bara fokuserar på det stora hela utan också på de små detaljerna som gör ditt evenemang unikt. Vår expertis ligger i att ta dessa idéer och visioner och omvandla dem till verklighet. Genom vårt kreativa tänkande och vår omfattande erfarenhet inom eventplanering, skapar vi evenemang som är skräddarsydda och personliga.

Vi älskar att skapa den ultimata festen fylld av minnen, skratt och glädje.

Vi är din nytänkande eventbyrå i Trollhättan

Vi är Evnti

2

Personligt

För oss är kunden alltid i fokus och vi skräddarsyr personliga lösningar!

3

Engagerade

Vi älskar event och är alltid 100% engagerade i det vi planerar och genomför!

5-1

Nytänkande

Måste saker alltid vara som det alltid har varit? Nej, säger vi. Vi tänker nytt!

Kunnig eventbyrå i Trollhättan

Kunniga

Vi har mycket erfarenhet och vet hur man får till det perfekta eventet!

Hur vi jobbar

Hos Evnti är det din grad av involvering som styr, och vi anpassar oss efter dina önskemål. Valet är helt upp till dig själv – om du vill överlåta allt från planering till genomförande till oss eller om du föredrar att vara en viktig pusselbit genom hela processen.

Oavsett vilket alternativ du väljer, kan du vara säker på att vi är här för att göra din vision till verklighet. För de som önskar att delegera hela ansvaret ser vi till att varje detalj tas om hand med precision och omsorg. Om du föredrar att vara mer delaktig, välkomnar vi din input och samarbete genom varje steg.

Vi tror på att skapa en flexibel och anpassningsbar process som ger dig den grad av kontroll du önskar. Vi ser fram emot att forma ditt evenemang tillsammans med dig och skapa minnesvärda ögonblick som stämmer överens med din unika vision.

Se mer av oss på Instagram

Recension

”Vi tackar Evnti för att dom åtog sig uppdraget att anordna Sjuntorpsgalan för vår del. Samarbetet har fungerat utmärkt och vi är mycket nöjda med deras insats, kan varmt rekommendera Evnti för denna typ av arrangemang.”

Johan Stjernberg, VD

Rulla till toppen